logo

Silane Guard Magyarország Folyékony üveg autóhoz ár, vélemények

Silane Guard Magyarország Folyékony üveg autóhoz ár, vélemények

FOLYÉKONY ÜVEG SILANE GUARD:

 • kifejlesztették és megjelent Japánban.
 • Egy csomag elég 2-3 rétegre.
 • Egykomponensű összetétel. Többé nem kell keverni semmit.
 • A bevonat rendkívül egyszerű. Még egy gyerek is megteheti.

Egy új autó vásárlása fontos esemény. A modern autógyártók sok munkát végeznek a festékek és lakkok megőrzése érdekében az elkövetkező években. De a működési körülmények között nem lehet elkerülni az olyan problémákat, mint a kisebb karcolások, zsetonok és károk. Aktív vezetéssel és parkolóval a nyitott ég alatt a festék- és lakkburkolat állapota jelentősen romlik a hó, eső, szél, eső, napsugárzás, homok és kövek hatása alatt 1-2 év után. Ez jelentősen csökkenti az árat, amikor értékesíti autóját. Ha nem akarja elveszíteni a pénzét, védje előre a kocsit. Figyelemre bocsátjuk az egyedülálló Silane Guard Folyékony üveg autóhoz technológiát, amely nincs analógjai! Ez a hatékony hatóanyag-szórás a hatóanyagokkal, amely láthatatlan védőréteget képez a festék felületén, megakadályozza a karcolódást és károsodást a gépkocsi testén.

Silane Guard Magyarország Folyékony üveg autóhoz ár, vélemények

Mi az Silane Guard?

A Silane Guard a karosszéria védelme érdekében az autóipar piacának legfontosabb újdonsága 2018-ban az egész világon. A japán mérnökök innovatív fejlesztését több hónappal ezelőtt mutatták be, és azonnal népszerűvé vált. A termék folyékony koncentrátum aktív, egykomponensű összetevőkből. Gyorsan lefedi a test teljes felületét, és átlátszó héjat hoz létre. Ez a héj segít megóvni a festék és a lakk molekuláját a környezetből, és hatékonyan küzd a kis karcolásokkal.

A Silane Guard autó bevonat használatával 100% -os testvédelmet kaphat, megtarthatja a festék fényét és színét, és megakadályozhatja a fém korrózió megjelenését. A bevonat hidrofób tulajdonságú, ezért taszítja a víz és a szennyeződés cseppjeit. A folyékony üveg 2-3 rétegét követően az autó minden időben hosszabb ideig tiszta marad. Egy hónap alatt akár 50% -ot takaríthat meg a gépkocsi testének mosásához és polírozásához. Ha egyszerű számításokat hajt végre az autó 3-5 éve működőképes működéséhez, nagyon nagy megtakarítást érhet el az Ön számára! A legfontosabb dolog az, hogy a Silane Guard ár nagyon nyereséges – tízszer olcsóbb, mint bármely testboltban a test polírozásának költsége.

Silane Guard Magyarország Folyékony üveg autóhoz ár, vélemények

A gyártóról: Ennek az egyedi technológianak a megalkotója a japán cég Willson Co. LTD. A cég több mint 50 éve fejlesztette és értékesítette az autóipari kozmetikumokat, és világelső ezen a területen. A jelenleg forgalmazott Silane Guard Willson megvesz termék olyan tanúsított termék, amely minőségi garanciát nyújt a gyártótól. Több mint 2 millió autótulajdonos szerte a világon már megvásárolta ezt a terméket, és nagyra értékelte annak hatékonyságát. Minden autós fórumon információt talál a folyadék üvegről és olvassa el a Silane Guard vélemények értéket.

Előnyei folyékony üveg autóhoz:

 • 100% környezetbarát összetevők;
 • Mindenféle autóipari lakkhoz és festékhez alkalmas;
 • Nem árt a festéknek, nem befolyásolja a fém fizikai tulajdonságait;
 • hasznos tulajdonságokat tart 1-3 hónapig;
 • Teljes védelem az agresszív környezet, csapadék, por és piszok hatása ellen;
 • Megakadályozza a kis karcolásokat kavicsból és homokból;
 • Az automatikus mosókhoz használt marószamponok és vegyszerek elleni védelem;
 • Évekig tartja az autó fényes és mély színét;
 • Használt a legjobb autókereskedésekben és műhelyekben.

Silane Guard – hogyan működik?

A technológiát “folyékony üvegnek” nevezték. Ezt a kifejezést nem véletlenül választották meg. Ha alaposan tanulmányozza a Silane Guard Willson hogyan működik információt, akkor azonnal megértette, hogy a gyártó miért használta ezt a nevet. A bevonat folyékony bázissal rendelkezik, de a test felszínével való érintkezés után sűrű színtelen anyagot képez, ami tükröző fényt ad. Ennek a megoldásnak az a fő előnye, hogy 150% -kal hosszabb ideig tart hasznos hatásokat, mint más analógok (folyékony viasz, paszta, polírozó kémia). Az aktív formula behatol a festékbevonatban lévő mikrotömbökbe, és betölti azokat. Ennek következtében megáll a destruktív hatás, és megőrzi a termék hasznos tulajdonságait.

A védőbevonat hatékonyságának megtekintéséhez nézze meg a Silane Guard előtt és után alkalmazás fotóját. Nagy különbséget fogsz látni. Silane Guard oktatás:

 • 1. Tisztítsa meg és zsírtalanítsa a járművet.
 • 2. Szórja be a permetet a festékre.
 • 3. Finoman dörzsölje az egész felületet puha rongy nélkül préselés nélkül.
 • 4. Várjon 5-10 percig, amíg teljesen megszárad.

A termék sikeresen átment minden független laboratóriumi tesztet, és a legjobb gépjármű-szakemberek által jóváhagyott. Nem tartalmaz toxikus összetevőket és nem befolyásolja hátrányosan az egészségét vagy a környezetet. A jó eredmény elérése érdekében ajánlatos legalább havonta egyszer használni az eljárást. Egy csomag 2-3 teljes bevonatra elegendő. A termék ára nagyon nyereséges, ezért javasoljuk, hogy egyszerre több csomagot rendeljen, és kedvezményt kapjon a vásárlásra.

Hol lehet megvásárolni Silane Guard Magyarország? A mai napig a termékek értékesítése az autó üzletek. Willson Co. KFT csak a hivatalos online áruházon keresztül értékesít. Rendelje meg ezt a terméket most!

Silane Guard Magyarország Folyékony üveg autóhoz ár, vélemények