Expertnews

ExpertNews — International Medicine News Website

Dynamite activator de pește in Romania

Dynamite activator de pește

Dynamite – este activatorul tragerii la undiță pentru orice pește!

 • îl puteți folosi la pescuit de vară și de iarnă, este eficace la fel în lac și în râu
 • include albumină și feromoni concentrați
 • atrage peștele chiar din îndepăratare și garantează tragere la undiță chiar dacă peștele a mâncat deja

Pescuitul este o sărbătoare pentru bărbații reali. Pescuitul vă permite să vă relaxați din agitația orașului, să vă așezați cu o tijă de pescuit pe malul râului, să vă bucurați de natura și să vă bucurați de plăcere cu prietenii. Dar singurul lucru care poate strica pescuitul – dacă nu există mușcături. Chiar și pescarii experimentați nu pot ghici întotdeauna unde și când peștele se va descurca bine. Activitatea peștelui depinde de mulți factori – sentimente de foame, schimbări ale vremii, timp din zi, vibrații sonore, puritatea apei și așa mai departe. Din acest motiv, călătoria dvs. de pescuit nu poate fi utilă dacă ridicați locul sau timpul greșit. Pentru a exclude o astfel de posibilitate, mulți pescari moderni au început să folosească activatori auxiliari. Acestea pot fi dispozitive sau momeală care îmbunătățesc mușcătura și sporesc șansele de capturare a unui pește mare. În orice magazin de pescuit puteți găsi un număr mare de astfel de momeli, dar nu toate au un rezultat bun. Dacă aveți nevoie de un instrument cu adevărat dovedit și eficient, vă recomandăm să utilizați un produs nou – este Dynamite activator pentru pescuit.

Ce este Dynamite activator?

Dynamite activator de pește este o substanță unică care vă poate garanta o mare captură de pește în orice iaz. Acesta este un spray special, care are în compoziția sa substanțe care provoacă foamete severe în pește și îl atrage din cele mai îndepărtate locuri ale râului. Este suficient să aplicați spray-ul pe cârlig cu băutură, deoarece în câteva minute lângă locul dvs. va fi o mulțime de pești din jurul rezervorului.

Dynamite spray pentru pescuit a fost creat pe baza ultimelor studii privind efectul anumitor mirosuri asupra comportamentului peștilor. Realizat în 2011, cercetările științifice efectuate de oamenii de știință italieni au demonstrat eficiența ridicată a aplicării acestui produs ca momeală pentru pescuit. Spre deosebire de multe alte metode, spray-ul este cel mai sigur și legal. Nu afectează în mod negativ peștii sau mediul. Cu acest activator, tu și prietenii tăi li se garantează un pescuit bun.

Produsul nu are contraindicații aplicației! Este 100% sigură și autorizată pentru utilizare în orice tip de apă! Eficacitatea mușcăturii împreună cu această momeală este cu 75% mai mare decât fără ea. Nu puteți numai să creșteți frecvența mușcăturii, ci și să atrageți cel mai mare pește care trăiește în adâncimi și rar cădea pentru momeală.

Cum funcționează Dynamite?

Acest produs a devenit cel mai vândut produs pentru pescarii din Europa în acest an. Cu toate acestea, toată lumea vrea să știe Dynamite cum functioneaza și ce avantaje are?

Spray Dynamite pește momeală conține un amestec unic. Acest amestec constă în feromoni, care, atunci când interacționează cu apa, emit un anumit miros. Deoarece organul olfactiv al peștilor este mult mai dezvoltat decât la om, mirosul secretat vă ajută să atrageți peștii din cele mai îndepărtate părți ale râului și să-l colectați lângă dvs.

Dar, cel mai important, feromonii pot accelera metabolismul în pești și, de asemenea, îi pot determina un sentiment excesiv de foame. Sub influența acestor substanțe biologic active, peștele începe să caute pradă și în mod necesar înghite momeala pe cârlig. Este garantat că lucrează și dă un rezultat fenomenal pe care nici nu l-ați imaginat.

Spre deosebire de momeala traditionala si momeala pentru pescuit, acest activator are un efect complex asupra petelor si ii provoaca o dorinta naturala de a apuca prada. Acest lucru vă ajută să îl prindeți fără dificultăți.

Avantaje Dynamite activator de pește:

 • Crește eficiența pescuitului cu 75%;
 • legal și absolut sigur;
 • Nu afectează sănătatea peștilor;
 • Poate fi folosit în orice moment al anului și în orice vreme;
 • Potrivit pentru pescuit în mare sau în apă dulce;
 • Oferă un rezultat garantat;
 • Foarte ușor de utilizat;
 • Pentru că Dynamite pret se justifică – un pachet va fi suficient pentru 5 aplicații.

Pe măsură ce cumpărătorii scriu despre Dynamite comentarii, după ce a folosit acest spray, calitatea capturii a crescut semnificativ, iar emoțiile plăcute din pescuit au devenit mult mai mari. Dar singura condiție în care puteți conta pe un rezultat similar este aplicarea corectă a momelei.

Instrucțiuni Dynamite activator de pește:

Când ați învățat activator Dynamite unde să cumpăr și ați comandat deja acest produs, trebuie doar să-l luați cu dvs. pentru a merge la pescuit. Spray este ideal pentru orice tip de momeală. De exemplu, puteți folosi un vierme sau o pâine. Înainte de turnarea în apă, trebuie să aplicați un strat subțire de spray pe momeală. Acum puteți arunca tija de pescuit în apă și în câteva minute începe muscatura activă. După 2-3 castrații, repetați procedura. Dacă o utilizați în timpul iernii, atunci înainte de a folosi este necesar să vă asigurați că spray-ul nu este înghețat și acoperit de momeală.

Acordați atenție acelui Dynamite cât de mult este – acesta este unul dintre cele mai accesibile tipuri de momeli de pește care sunt vânduți astăzi în magazinele de pescuit. 5yjjDacă doriți să economisiți bani și să le obțineți la cel mai bun preț, vă recomandăm să comandați livrarea în România Dynamite prin Internet. Un link către site-ul oficial al vânzătorului se află în descriere.

Site-ul Web Expertnews.info nu vinde acest produs. Descriim doar proprietățile sale utile, bazate pe feedback-ul clienților pe Internet și pe propria experiență. Vă dorim pescuitul bun!

Informații importante despre momeli și hrană

Fiecare pescar are propria sa abordare în completarea. Cineva hrănește foarte mult, turnând în apă aproximativ 5-7 kilograme pe zi. Când pescuiești timp de mai multe zile, contul pescarilor se duce uneori pentru zeci de kilograme. Cineva nu se hrănește deloc. La care grup să se alăture?

Iată două întrebări cheie pe care trebuie să le întrebați înainte de a vă pregăti pentru a atrage:

 • Cât timp este pescuitul;
 • Cât de mult în acest loc peștele le-a găsit mâncarea.

În general, alimentarea peștilor în procesul de prindere este utilă în orice caz. Dar în ce volume? Există pericolul suprapunerii peștelui, descurajarea apetitului? Vom vorbi despre asta.

Pot suprasolicita peștele! După cum arată practica competițiilor de pescuit, nimeni altcineva nu a reușit să suprascrie peștele. Este vorba de atleții care folosesc întotdeauna o cantitate imensă de amestec de hrănire, lăsând pe iubiți mult în urmă în această chestiune. Pentru a înțelege de ce este așa, este necesar să înțelegeți scopul hrănirii și sarcina de a alimenta amestecuri și programe.

De ce trebuie să ne hrănim? Există două scopuri pentru hrănire:

 • atragerea peștilor către un anumit punct de captură;
 • păstrarea peștelui în locul de captură de-a lungul sesiunii.

În același timp, factorii pozitivi și negativi acționează asupra peștilor:

Cheia pozitivă este reflexul pupa, care încurajează peștele să se hrănească și să caute hrana în sine.
Factorul negativ cheie este factorul de frică sau de anxietate care provine de la rude învecinate, snap-in-uri, indivizi din alte specii de pești.

Cum functioneaza hranirea. Înțelesul acestui proces este crearea unui loc de atracție a furajelor pentru pești și condițiile în care peștele însuși începe să navigheze către punctul pescar dorit. Chiar dacă peștele este speriat, ea va pleca nu departe și se va întoarce în curând — în general, se va dezvolta un «obicei».

Momentul cheie al hrănirii este acela de a crea condiții pentru atragerea peștilor și nu pentru al alimenta. Prin urmare, puteți turna amestecuri de kilograme — ele atrag, dar nu saturați peștele. Cele mai multe dintre acestea sunt, de obicei, lut și nisip.

Ce este inclus în produsele alimentare complementare? Fracțiunea de măcinare fină a ingredientelor pe care le consideră alimentul îi atrage peștele. Cel mai adesea, aceasta este cereale zdrobite, un vierme tăiat, larve de insecte (viermi de sânge și conopidă), crustacee de apă mici. Volumul de astfel de ingrediente este minim, adesea adaugă la ele amelioratori de miros și gust (atractanți și DIP). Restul este pus «pentru volum» și ținând seama de faptul că momeala ar trebui să elibereze tractul digestiv al peștelui cât mai repede posibil.

Un aspect important — ceea ce este folosit de pescarii ca momeli, ar trebui să fie echivalent cu aditivii furajeri utilizați de aceștia în amestec. O astfel de abordare se numește program de furaje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.