Expertnews

ExpertNews — International Medicine News Website

Η EcoSlim πέφτει για αδυνάτισμα για 30 ημέρες

Επισκόπηση σταγόνες για EcoSlim απώλεια βάρους, το οποίο διαλύεται στο νερό και να συμβάλει στην ταχεία απώλεια βάρους καθημερινή χρήση για ένα μήνα, αυτό το άρθρο περιέχει τις σύνθεση και EcoSlim δράσης συστατικά, το πραγματικό τους γιατρούς και τους αγοραστές, καθώς και οι οδηγίες χρήσης. Ένα καινοτόμο εργαλείο για την γρήγορη απώλεια βάρους έρχεται με τη μορφή σταγόνων. Το φάρμακο αναπτύχθηκε χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες φαρμακευτικές τεχνολογίες, επανειλημμένα δοκιμασμένες και δοκιμασμένες σε εργαστήρια. Τα αποτελέσματα της κλινικής έρευνας ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Τώρα οι επιπλέον κιλά μπορούν να επαναρυθμιστούν, με ελάχιστη ή καθόλου προσπάθεια και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Η αξιοπιστία του φαρμάκου επιβεβαιώνεται από το πιστοποιητικό του οργανισμού, ο οποίος ασχολείται με τον ποιοτικό έλεγχο των φαρμακευτικών και των προσθέτων τροφίμων.

Το EcoSlim πέφτει για γρήγορη απώλεια βάρους

Πού μπορώ να αγοράσω το EcoSlim και σε ποια τιμή;

Σταγόνες για τη μείωση του υπερβολικού βάρους Τα μούρα Ecoslim Δάση είναι σε μεγάλη ζήτηση. Η δημοτικότητά τους εξηγείται από την εξαιρετική επίδραση καύσης λίπους — το αποτέλεσμα γίνεται ορατό μέσα σε μια εβδομάδα. Αλλά στην πώληση φαρμακείου αυτό το νέο εργαλείο δεν έχει ακόμη χτυπήσει. Μπορείτε να το αγοράσετε μόνο στον ιστότοπο του κατασκευαστή.
Για να μάθετε το κόστος του Eco Slim σε άλλες χώρες, επισκεφτείτε τον ιστότοπο του κατασκευαστή.

Περιγραφή των Eco Slim σταγόνες για την εξάλειψη του υπερβολικού βάρους

Πολλές γυναίκες ανησυχούν πολύ για τα προβλήματα με την εικόνα. Επιπλέον βάρος, την ανακούφιση του σωματικού λίπους, μέση και μεγάλη ένταση στους γοφούς σταθεί στο δρόμο της την ομορφιά και την ελκυστικότητα. Αλλά θέλετε να έχετε ένα λεπτό και κατάλληλο σώμα! Και οι γυναίκες καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες γι ‘αυτό. Ξοδεύουν πολλά χρήματα για να επισκεφθεί γυμναστήρια, εκτίθενται σε εξαντλητική σωματική άσκηση, το σώμα καταστρέφει trendy δίαιτες. Το αποτέλεσμα πρέπει να επιτευχθεί για μήνες, και ταυτόχρονα δεν είναι πάντα επίμονο. Τα επιπλέον κιλά επιστρέφουν πεισματικά. Για να χάσετε βάρος πιο γρήγορα, οι γυναίκες δοκιμάζουν μια ποικιλία από συμπληρώματα διατροφής και τσάι για απώλεια βάρους. Αλλά σε αυτή την περίπτωση, επίσης, δεν μπορείτε να χάσετε βάρος για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο καθένας ξέρει ότι το πρόβλημα της περίσσειας λίπους σχετίζεται με πρόχειρο φαγητό, υπερκατανάλωση τροφής, κακή πέψη, ορμονικές διαταραχές, η έλλειψη σωματικής δραστηριότητας. Ως εκ τούτου, για να επιλέξετε ένα μέσο για να χάσετε βάρος πρέπει να έρθετε σκόπιμα. Τα πιο αποτελεσματικά πρόσθετα είναι:

 • Έχετε ευεργετική επίδραση στην πεπτική διαδικασία.
 • Προώθηση της εξάλειψης των τοξινών από το σώμα.
 • Γεμίστε τα κύτταρα με θρεπτικά συστατικά.
 • Κανονικοποίηση των μεταβολικών διεργασιών στα κύτταρα.
 • Προωθεί την καύση λίπους και ταυτόχρονα δεν μειώνει τη μυϊκή μάζα. Το EcoSlim είναι ένα καινοτόμο προϊόν με όλες αυτές τις ιδιότητες.

Αυτές οι σταγόνες για την απώλεια βάρους, βοηθούν τέλεια την αντιμετώπιση των επιπλέον κιλών και παρέχουν ένα βιώσιμο αποτέλεσμα. Η φόρμουλα του καινοτόμου πρόσθετου παρέχει γρήγορη διάθεση του πλεονάζοντος λίπους στο σώμα. Το προϊόν κατασκευάζεται με σύγχρονες ευρωπαϊκές τεχνολογίες. Επιπλέον, πέρασε με επιτυχία την υγειονομική επιθεώρηση και θεωρήθηκε απολύτως ασφαλής για την υγεία. Λαμβάνοντας αυτές τις σταγόνες, μπορείτε να χάσετε βάρος γρήγορα, χωρίς φόβο για ανεπιθύμητες ενέργειες και επιπλοκές.

Πλεονεκτήματα της EcoSlim σταγόνες Δασικά μούρα

Τα πλεονεκτήματα αυτού του μοναδικού εργαλείου είναι προφανή:

 • Το βάρος χάνεται πολύ γρήγορα. Λίγες ημέρες μετά την έναρξη του μαθήματος, τα αποτελέσματα θα είναι ορατά — ο αριθμός θα αρχίσει να γίνεται λεπτός.
 • Μέγιστη επίδραση. Κατά μέσο όρο, χάρη στα αναβράζοντα δισκία, χρειάζονται έως και 12 κιλά σε ένα μήνα. Η σύνθεση του φαρμάκου για απώλεια βάρους είναι 100% φυσική. Δεν συνθετικά πρόσθετα σε αυτές τις σταγόνες εκεί, και τότε δεν θα έχει παρενέργειες και δεν θα επιφέρει βλάβη.
 • Μην δημιουργείτε κίνδυνο για το νευρικό και το καρδιαγγειακό σύστημα.
 • Λειτουργήστε επιλεκτικά. Δηλαδή, η επίδρασή τους κατευθύνεται προς το λίπος του σώματος, οι μύες δεν επηρεάζονται, έτσι ώστε η εικόνα παίρνει όμορφο σχήμα.

Σύνθεση και χρήσιμες ιδιότητες των σταγόνων EcoSlim

Η φόρμουλα της παρασκευής μούρα EcoSlim Forest είναι μοναδική. Στη βάση του — εκχύλισμα γκουαρανά, Fucus φύκια, forskolii Coleus, βιταμίνες Β Οι συνδυασμένες επιδράσεις των ουσιών αυτών συμβάλλει στην καύση του λίπους και τη βελτίωση της συνολικής κατάστασης. Τα ενεργά συστατικά του EcoSlim είναι:

 • Βιταμίνες Β2, Β6, Β12, ΡΡ, Β8, Β5. Η δράση όλων αυτών των βιταμινών σε συνδυασμό παρέχει το μέγιστο αποτέλεσμα. Είναι πολύ ωφέλιμα για την υγεία μας. Βελτίωση της λειτουργίας του νευρικού συστήματος, να βοηθήσει να αντιμετωπίσουν τις αρνητικές επιδράσεις του στρες, και να εξομαλύνει τη διαδικασία της πέψης, καθαρίζει το αίμα.
 • Χιτοζάνη. Αυτή είναι μια ειδική ουσία που είναι ικανή να δεσμεύει μόρια λίπους στο πεπτικό σύστημα. Αυτό σχηματίζει ένα λίπος ένωση-χιτοζάνης οι οποίες δεν μπορούν να εξομοιωθούν. Έτσι, το λίπος απεκκρίνεται από το σώμα. Μετά από αυτό, το βάρος αρχίζει να μειώνεται.
 • Καφεΐνη, η οποία περιέχεται στο εκχύλισμα της γκουαράνας. Αυτό το συστατικό, όπως είναι γνωστό, δρα ενεργητικά στο νευρικό σύστημα. Αυξάνει τον τόνο, διεγείρει την εγκεφαλική εργασία και τη σωματική άσκηση. Συχνά συνιστάται ως θεραπεία για απάθεια, υπνηλία και χρόνια κόπωση. Μετά τη λήψη της καφεΐνης, η αντίληψη και η προσοχή βελτιώνονται. Διεγείρει επίσης την εργασία της καρδιάς και των πεπτικών οργάνων. Ωστόσο, όλες οι ευεργετικές ιδιότητες της καφεΐνης εκδηλώνονται μόνο με μέτρια χρήση. Λαμβάνοντας το Slim υπερδοσολογία EcoSlim δεν πρέπει να φοβάται, διότι κατά την προετοιμασία των τύπου αναλογίες όλων των συστατικών είναι προσεκτικά μελετημένη.
 • Ταυρίνη. Αυτό το συστατικό παίζει τεράστιο ρόλο στην εξομάλυνση της εργασίας των κυτταρικών μεμβρανών. Είναι σε θέση να ρυθμίζει τις μεταβολικές και ενεργειακές διεργασίες στο σώμα. Ιδιαίτερα σημαντική είναι η παρουσία του για τον φυσιολογικό μεταβολισμό των λιπιδίων.
  Το οξύ είναι κεχριμπαρένιο. Η ουσία αυτή ενεργοποιεί κυτταρικές διεργασίες αναπνοή, ομαλοποιεί διεργασίες μεταβολισμού προάγει την ταχεία πρόσληψη οξυγόνου, προάγει την υγεία και βελτιώνει την υγεία.
 • Διασκίνη γιασκολίνη. Αυτό το συστατικό σε δισκία Eco Slim περιέχεται στο εκχύλισμα του τροχού forskolium. Μόλις στο σώμα, αυτό εισέρχεται σε μια σειρά αντιδράσεων με αποκορύφωμα μια κατανομή των λιπών και μείωση του λίπους.
 • L-καρνιτίνη. Αυτό το συστατικό υπάρχει σε πολλά αθλητικά συμπληρώματα. Έχει αντιοξειδωτικό, καύση λίπους, αναβολικό αποτέλεσμα.

Οι σταγόνες EcoSlim περιέχουν μόνο φυσικές ασφαλείς ουσίες, δεν περιέχουν ορμόνες ή άλλα επικίνδυνα συστατικά. Ως εκ τούτου, μπορούν να ληφθούν χωρίς φόβο για επιπλοκές.

Οφέλη από τις Eco Slim σταγόνες και το αποτέλεσμα της εφαρμογής

Eco Slim διαφέρουν από πολλούς άλλους παράγοντες κατά της παχυσαρκίας που έχουν ενσωματώσει μια υγιή επίδραση στο σώμα και δεν έχουν παρενέργειες. Το EcoSlim έχει τέτοιες χρήσιμες ιδιότητες:

 • Ρυθμίστε τις μεταβολικές διεργασίες.
 • Κανονικοποιήστε το ορμονικό υπόβαθρο.
 • Βελτίωση των πεπτικών διαδικασιών.
 • Συμβάλλετε στην καλή πέψη των θρεπτικών συστατικών.
 • Αυξήστε τη ζωτικότητα, βελτιώστε τη συνολική ευεξία.
 • Δώστε ζωντάνια, αυξήστε την αποτελεσματικότητα, αυξήστε τη διάθεση.
 • Αποτρέψτε την απορρόφηση και την απορρόφηση των λιπών.
 • Αποκόμματα λίπη και προωθεί την ταχεία απέκκριση τους από το σώμα.
 • Μειώστε την όρεξη, έτσι ώστε οι άνθρωποι να μην τρώνε περισσότερο.
 • Βελτίωση της κατάστασης των μαλλιών και των νυχιών.
 • Κάντε το δέρμα όμορφο και υγιές.
 • Κανονικοποιήστε τη δραστηριότητα του νευρικού συστήματος.

Το αποτέλεσμα των κλινικών μελετών αυτού του εργαλείου είναι εντυπωσιακό. Εντός δύο μηνών από την παραλαβή περίπου το 70% των εθελοντών ήταν σε θέση να απαλλαγούμε από το περιττό βάρος. Καθένας από αυτούς έχασε περίπου 20-25 κιλά. Και η απώλεια βάρους οφείλεται αποκλειστικά στη μάζα καύσης λίπους, οι μύες δεν επηρεάστηκαν ταυτόχρονα. Δηλαδή, η υψηλή απόδοση των Eco Slim σταγονιδίων έχει αποδειχθεί επιστημονικά.

Η αποτελεσματικότητα του EcoSlim έχει ως εξής:

 • 1. Κάθε μέρα αφήνει τουλάχιστον μισό κιλό.
 • 2. Για μια εβδομάδα, καίγονται τουλάχιστον 3,5 κιλά σωματικού λίπους.
 • 3. Για ένα μήνα μπορείτε να χάσετε βάρος κατά 12 κιλά και περισσότερο.

Πρέπει να σημειωθεί ότι για κάθε άτομο δεν μπορεί να διασφαλιστεί το αποτέλεσμα του 100%. Εξάλλου, πολλά εξαρτώνται από τα μεμονωμένα χαρακτηριστικά του οργανισμού. Για να συναντήσετε δύο άτομα που έχουν απολύτως πανομοιότυπα χαρακτηριστικά της υγείας είναι αδύνατη. Ως εκ τούτου, υπάρχει μια πιθανότητα ότι ορισμένοι πελάτες δεν θα χάσει τόσο πολύ βάρος, όπως θα ήθελαν. Αλλά το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα αισθητό, το σωματικό βάρος θα γίνει μικρότερο.

Πιθανές αντενδείξεις

Δεδομένου ότι αυτά τα χάπια αποτελούνται αποκλειστικά από φυσικά συστατικά, έχουν λίγες αντενδείξεις. Δεν είναι επιθυμητό να ληφθούν σε τέτοιες περιπτώσεις:

 • Εγκυμοσύνη.
 • Γαλουχία.
 • Ηλικία κάτω των 18 ετών.
 • Αϋπνία, νευρική υπερέκκριση.
 •  Αυξημένη πίεση.

Αυτές οι αντενδείξεις οφείλεται κυρίως στην παρουσία αυτού του εκχυλίσματος γκουαράνα παρασκεύασμα το οποίο περιέχει καφεΐνη.

Οδηγίες λήψης EcoSlim

Πάρτε σταγόνες για την εξάλειψη του υπερβολικού βάρους είναι πολύ απλή — απλά πρέπει να προσθέσετε 3-5 σταγόνες στο νερό. Θα ληφθεί ένα διάλυμα με ήπια γεύση και διακριτική γεύση. Για να πίνετε μια τέτοια σύνθεση είναι εύκολη και ευχάριστη!

Το εγχειρίδιο οδηγιών EcoSlim δηλώνει ότι:

 • Μπορείτε να πάρετε σταγόνες οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας πριν το φαγητό ή το φαγητό.
 • Η δόση πρέπει να είναι ως εξής: 3-5 σταγόνες ανά 1 ποτήρι νερό, 2 φορές την ημέρα.
 • Η διάρκεια εξαρτάται από τον αριθμό των κιλών που πρέπει να επαναφέρετε.

Κατά τη λήψη του Eco Slim, δεν χρειάζεται να αλλάζετε τον τρόπο ζωής σας πολύ ή να καθίσετε σε μια αυστηρή δίαιτα. Αλλά για να επιτευχθεί μέγιστο αποτέλεσμα, είναι απαραίτητο να εγκαταλείψουμε τα αλκοολούχα ποτά και τα επιβλαβή λιπαρά τρόφιμα.

6 κανόνες για το πώς να αποθηκεύσετε το αποτέλεσμα μετά την απώλεια βάρους

Πολλοί άνθρωποι χάνουν μερικά κιλά. Είναι πολύ πιο δύσκολο να κρατηθεί το αποτέλεσμα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αξίζει να ξεχνάμε για τη διατροφή και την κατάρτιση, καθώς το υπερβολικό βάρος αρχίζει αμέσως να επιστρέφει. Ποια θα πρέπει να είναι η καθημερινή διατροφή ενός ατόμου που αγωνίζεται για αρμονία; Και μπορεί μία φορά υπερκατανάλωση να προκαλέσει μεγάλη βλάβη στην εικόνα;

Θα δούμε με περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους κανόνες που πρέπει να τηρούνται προκειμένου να υπάρχει πάντα η μορφή:

 • Πίνετε νερό. Αν θέλετε να αδυνατίσετε, να προσπαθήσει να τηρήσει τις συνιστώμενες από τον ρυθμό τους διαιτολόγους — 30 ml νερού ανά 1 kg σωματικού βάρους ανά ημέρα. Το γεγονός είναι ότι οι άνθρωποι συγχέουν συχνά τη δίψα με ένα αίσθημα πείνας και με έλλειψη νερού μπορεί να υπερκατανείμει. Επιπλέον, η αφυδάτωση απειλεί με εξαιρετικά δυσάρεστες συνέπειες για το δέρμα — μπορεί να γίνει λιγότερο ελαστική.
 • Εισάγετε περισσότερες φυτικές ίνες στη διατροφή. Μια φυσική πηγή ινών είναι τα λαχανικά. Χρησιμοποιήστε τα σε επαρκείς ποσότητες και θα σας δοθεί μια αίσθηση κορεσμού για μεγάλο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, όντας στο έντερο, διαιτητική ίνα απορροφά τις τοξίνες και μαζί τους αποβάλλεται από το σώμα. Ένα άλλο χρήσιμο χαρακτηριστικό είναι η ομαλοποίηση της ζάχαρης στο αίμα. Ο κανόνας για έναν ενήλικα είναι 30 γραμμάρια ινών την ημέρα. Το πιο χρήσιμο για το σώμα είναι τα λαχανικά που δεν έχουν υποστεί θερμική επεξεργασία. Επομένως, τα φάτε με σαλάτες σε κάθε γεύμα.
 • Τηρείτε την ισορροπία του IBJ. Για να διατηρήσετε μια καλή εικόνα, πρέπει να τηρείτε αυστηρά τους καθημερινούς κανόνες για τις πρωτεΐνες, τα λίπη και τους υδατάνθρακες. Έτσι, η ποσότητα λίπους που καταναλώνεται ανά ημέρα δεν πρέπει να υπερβαίνει το 1 g ανά 1 kg βάρους. Ο κανόνας των υδατανθράκων θα πρέπει να υπολογίζεται λαμβάνοντας υπόψη τον τρόπο ζωής και τα χαρακτηριστικά του σώματος. Κατά μέσο όρο, είναι 3 g ανά 1 kg. Πρωτεΐνες όπως νόρμες: 1.5-2 g ανά 1 kg σωματικού βάρους για την ενεργό τους ανθρώπους, και 1-1,5 g για εκείνους που δεν ασχολούνται με τον αθλητισμό.
 • Θυμηθείτε ότι τα φρούτα είναι καλύτερα από τους χυμούς. Τα φρέσκα φρούτα θεωρούνται ότι αποτελούν μέρος ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Αλλά στην πραγματικότητα μπορούν να προκαλέσουν την εμφάνιση επιπλέον κιλών. Μετά από όλα, δεν έχουν φυτικές ίνες, αλλά υπάρχουν πολλοί γρήγοροι υδατάνθρακες. Έτσι, η περιεκτικότητα σε θερμίδες του χυμού σταφυλιών είναι σχεδόν διπλάσια από το ίδιο το σταφύλι. Φυσικά, δεν αξίζει να παραιτηθεί πλήρως από το χυμό. Κατά τη διάρκεια περιόδων ενεργητικής ψυχικής εργασίας, βοηθούν στην παροχή στον εγκέφαλο γλυκόζης.
 • Δώστε προσοχή στη σύνθεση των προϊόντων ψωμιού. Δυστυχώς, οι περισσότεροι τύποι ψωμιού περιέχουν ζάχαρη και μαγιά. Και τα πιο επιβλαβή, παράξενα αρκετά, είναι τα προϊόντα με τις επιγραφές «fitness» και «δημητριακά ολικής αλέσεως». Δώστε προτίμηση στο ψωμί και το ψωμί με την απλούστερη σύνθεση. Μην στεθείτε από τους υδατάνθρακες. Εάν ένα άτομο καταναλώνει πολύ λίγη υδατάνθρακες, υπάρχει ο κίνδυνος να κερδίσουν σοβαρά προβλήματα υγείας (ασθένειες του νευρικού συστήματος, διαταραχές του πεπτικού συστήματος, καχεξία). Μόνο ένας εγκέφαλος για πλήρη λειτουργία απαιτεί 100 g υδατανθράκων! Ακούστε την ευημερία σας — αν έχετε συχνά αισθάνονται κόπωση, και είστε συνεχώς υπνηλία, επανεξετάζει τη διατροφή σας και να προσθέσετε μερικές υδατάνθρακες.
 • Μην εγκαταλείπετε πλήρως το αγαπημένο σας φαγητό. Αν έχετε επιτρέψει στον εαυτό σας μια πίτσα ή κέικ και το πρωί το βάρος σας έχει αυξηθεί κατά ένα κιλό, μην ανησυχείτε. Είναι ένα υγρό. Το πολύ λίπος σε μια μέρα δεν θα αυξηθεί. Το σύνολο μάζας οφείλεται σε συστηματική υπερκατανάλωση τροφής. Οι αυστηροί περιορισμοί αυξάνουν τον κίνδυνο διακοπής. Έτσι από καιρό σε καιρό, απολαύστε τον εαυτό σας με τις λιχουδιές.

Οι υπέρβαροι άνθρωποι στον κόσμο γίνονται όλο και περισσότερο. Αυτό οφείλεται στον λανθασμένο τρόπο ζωής και διατροφής. Οι άνθρωποι κινούνται ελάχιστα, αλλά τρώνε τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες, έτσι ώστε να κερδίζουν βάρος. Υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός διαφόρων ειδών διατροφής, ειδικά προγράμματα απώλειας βάρους, που περιλαμβάνουν την πρόσληψη δισκίων, τσαγιού και κάψουλων. Και οι περισσότεροι άνθρωποι διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι δεν μπορούν να χάσουν βάρος, δεν μπορεί να βρει έναν τρόπο για να επιτύχει το στόχο του, και στην πραγματικότητα η απάντηση στο ερώτημα είναι απλή και προφανής. Απλά πρέπει να τρώτε λιγότερα και να κινηθείτε πολύ, κάτι που διευκολύνεται από το Eco Slim.

Το κασετίνα είναι πολύ εύκολο να ανοίξει, αν και είναι δύσκολο, γιατί θα πρέπει να καταβάλλετε προσπάθειες, αλλά και να περιορίσετε τον εαυτό σας, να αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας. Ακριβώς έτσι το βάρος δεν θα πάει μακριά. Αθλητισμός, σωστή διατροφή, υγιεινός ύπνος και ξεκούραση. Τίποτα δεν περίπλοκο και ακόμη και δαπανηρό. Το κύριο πράγμα είναι η παρουσία της επιθυμίας και της θέλησης.

Πώς να φάτε; Περιορίζουμε τα πάντα επιβλαβή, όχι χρήσιμα, πάρα πολύ θερμικά. Πρόκειται για προϊόντα αλευριού, γλυκά, προϊόντα μικρής κλίμακας, σόδα, σνακ όλων των ειδών κλπ. Αυτό το φαγητό φέρνει ένα ελάχιστο όφελος και ορισμένοι από τους τύπους είναι πολύ επιβλαβείς. Ως εκ τούτου, δεν ταιριάζει. Τι πρέπει να κάνω; Αντικαταστήστε το με ένα άλλο — χρήσιμο. Μπορείτε να φάτε καρύδια, φρούτα, λαχανικά, ξινά γαλακτοκομικά προϊόντα, φρέσκο ​​άπαχο κρέας και πολλά άλλα. Στην αρχή θα είναι δύσκολο και ακόμη και άγευστο, αλλά με το χρόνο θα χρησιμοποιηθεί το σώμα και όλα αυτά τα προϊόντα θα φαίνονται πολύ νόστιμα.
Εκτός από την αλλαγή των προϊόντων, πρέπει επίσης να αλλάξετε το καθεστώς διατροφής. Τα γεύματα πρέπει να είναι ταυτόχρονα, αλλά συχνά. Πρέπει επίσης να μειωθούν οι μερίδες. Στην ιδανική περίπτωση, πρέπει να τρώτε περίπου 5 φορές την ημέρα με διαστήματα τριών ωρών. Το πιο πυκνό και υψηλής θερμιδικής αξίας τρόφιμο πρέπει να είναι για γεύματα το πρωί. Και για δείπνο πρέπει να αφήσετε κάτι ελαφρύ, για παράδειγμα, κεφίρ ή λαχανικά σαλάτες χωρίς ανεφοδιασμό.

Αθλητισμός. Ένα σημαντικό μέρος του προγράμματος αδυνατίσματος με το Eco Slim είναι τα αθλήματα. Όλα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα του χρόνου και των ευκαιριών. Μπορείτε να πάτε στο γυμναστήριο, να κάνετε με το λεωφορείο. Ή, αν ο προπονητής δεν έχει χρήματα, μπορείτε να σπουδάσετε στην αίθουσα μόνοι σας. Εάν δεν υπάρχει χρόνος για την αίθουσα, μπορείτε να αγοράσετε αθλητικούς προσομοιωτές και να σπουδάσετε στο σπίτι. Μπορείτε να κάνετε σκανδιναβικό περπάτημα, τρέξτε το πρωί. Αλλά, αν θέλετε να ρίξει ένα μεγάλο αριθμό κιλών, είναι καλύτερο να συνεργαστεί με τον προπονητή στην αίθουσα, γιατί είναι πολύ πιο αποτελεσματική, εναλλάσσοντας προπόνηση με βάρη με ασκήσεις cardio.

Γενικές συστάσεις. Είναι απαραίτητο να έχετε αρκετό ύπνο, ξεκουραστείτε, αποφύγετε το άγχος, ώστε το σώμα να μπορεί να αναρρώσει. Το χάσιμο βάρους δεν πρέπει να είναι απότομα, αλλά σταδιακά, έτσι ώστε να μην γίνεται άγχος για το σώμα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.