logo

C&D România spray impermeabil pentru pantofi preț, comentarii

C&D România spray impermeabil pentru pantofi preț, comentarii

C&D — 100% protecție împotriva apei și murdăriei!

  • A fost creat pentru a fi utilizat de către trupele speciale
  • Conceput pentru protecția împotriva murdăriei extreme
  • Tehnologia “membranei active duble” protejează până la 12 săptămâni

C&D România spray impermeabil pentru pantofi preț, comentarii

Mersul pe stradă în vremea ploioasă provoacă multe senzații neplăcute. Îmbrăcăminte și încălțăminte se udă foarte repede, pe marginile de pantaloni pete de murdărie și pantofi trebuie să se spele câteva ore pentru a reveni la aspectul ei normal. Dar chiar și fără ploaie lucrurile noastre sunt adesea testate. Spoturile din ceaiul sau sucul vărsat, din alimente grase sau ketchup – toate acestea creează o mulțime de probleme și strică apariția unor modele scumpe de încălțăminte și haine.

Din nefericire, nu putem preveni toate aceste situații de viață, dar acum avem un mijloc sigur de a proteja împotriva lor. Vă prezentăm în atenția dumneavoastră un agent hidrofob revoluționar C&D Spray protecție împotriva apei și murdăriei. Cu o compoziție specială de ingrediente active, acest pulverizare poate acoperi rapid materialul sau suprafața de piele și de a crea un strat protector invizibil care blochează absorbția de apă sau murdărie. În practică, se pare fantastic – după căderea pe suprafața tratată, picăturile de ploaie sau murdăria se rostogolează pur și simplu ca o suprafață de sticlă perfect netedă. Dezvoltarea tehnologică unică a devenit un bestseller în SUA și Europa. Volumele de vânzări ale acestui instrument cresc exponențial. Multe examinări autoritare confirmă faptul că C&D Spray impermeabil garantează într-adevăr 99,9% protecție împotriva absorbției umidității și murdăriei. Cel mai important – este absolut inofensiv pentru sănătatea dumneavoastră și pentru mediul înconjurător, nu emit miros neplăcut și nu provoacă alergii. Puteți să-l utilizați pentru orice tip de țesătură, piele naturală sau imitație de piele. Efectul va fi întotdeauna același și foarte bun.

Cum funcționează C&D?

Probabil ați observat că, după ce a folosit pantofii în timpul iernii sau în vremea ploiosă, își pierde foarte repede aspectul și proprietățile. Ploaia, zăpada, reactivii chimici pe drumuri în timpul iernii, precum și mulți alți factori sunt de vină pentru tot. Dacă nu vă priviți și nu vă protejați pantofii de acest impact agresiv, atunci după un sezon de utilizare va trebui să fie aruncat. Pentru a preveni astfel de consecințe, vă recomandăm să utilizați C&D Spray pentru pantofi și să obțineți un rezultat excelent fără efort suplimentar sau costuri financiare.

Pentru a înțelege C&D cum functioneaza Spray, să analizăm proprietățile fizice de bază ale acestui produs. Deci, sprayul conține în compoziția sa substanțe speciale care acoperă suprafața țesăturii sau a pieii și creează o membrană translucidă. Particularitatea unei astfel de membrane este că are proprietăți hidrofobe înalte, dar nu creează un efect de seră. Dacă vă uitați la această membrană printr-un microscop, puteți vedea pori foarte mici. Ei sunt capabili să treacă o moleculă de oxigen, dar dețin molecule de apă. Pentru ao face mai simplu, spray-ul creează o suprafață perfect netedă, pentru care apa sau murdăria nu pot să prindă și să se înmoaie. Ca rezultat al acestei acțiuni, orice lichid se colectează în picături sferice și se rostogolește, lăsând urme.

Desigur, hidrofob înseamnă – aceasta este departe de a fi o inovație și astăzi există o mulțime de produse similare în vânzare. Dar, cele mai multe dintre ele se bazează pe ingrediente toxice, au în compoziția lor ulei, ceară, parafină sau acrilic, dau un miros neplăcut. Din fericire, C&D România compară favorabil cu concurenții săi. Nu conține ingredientele nocive de mai sus – numai substanțe care protejează sănătatea dumneavoastră.

Spray este ideal pentru utilizarea pe îmbrăcăminte și lână, bumbac, sintetice, precum și pantofi din piele naturala, piele sintetica, piele de căprioară, nubuc și multe alte materiale.

Un avantaj foarte important – spray-ul nu emite miros și este incolor, astfel încât să puteți utiliza la domiciliu pentru culorile alb, negru, maro, rosu, sau orice alte de pantofi.

Dacă încă vă îndoiți de eficacitatea acestui spray hidrofob, citiți aproximativ C&D comentarii pe forumul oficial sau doar pe Internet. Majoritatea cumpărătorilor de acest produs, confirmă faptul că, după murdăria de pulverizare și de umiditate nu mai sunt absorbite, și chiar pantofi după mersul pe jos, în ploaie este complet curat la exterior și se usucă în interior. Unul dintre cele mai importante avantaje ale acestui instrument este durata de acțiune a acestuia. Este suficient să se trateze suprafața 1 și proprietățile sale hidrofuge persistă timp de până la 3 luni. Scrie C&D site-ul oficial, agentul nu are nici un efect asupra structurii materialului care este prelucrat, nu se contracta sau să o extindă, astfel încât să păstreze încălțăminte și îmbrăcăminte rămâne neschimbat. Apropo, C&D preț este foarte profitabil, astfel încât puteți comanda mai multe articole simultan pentru a vă asigura protecția împotriva murdăriei pentru încălțăminte pentru un an întreg!

C&D cum să utilizați?

Modul de aplicare a spray-ului este foarte simplu:

  • Pregătiți suprafața pentru tratament (încălțăminte sau haine de spălat și uscat);
  • Înainte de utilizare, agitați recipientul de mai multe ori;
  • Pulverizați uniform substanța activă pe întreaga suprafață;
  • Așteptați 3 ore pentru a permite absorbția pulverizării;
  • Puteți ieși afară.

Dacă doriți C&D cumpăra chiar acum, folosiți oferta site-ului oficial al acestui produs și comandați-l online la un preț avantajos. În funcție de regiunea de domiciliu, livrarea este de la 1 la 3 zile lucrătoare.