Expertnews

ExpertNews — International Medicine News Website

Biostenix Sensi Oil за подобряване на слуха

Специалист препоръчва формула Biostenix Sensi Oil

 • спира прогресивна загуба на слуха
 • възстановява слуха и нервната система
 • подобрява слуха при 80%
 • подобрява паметта с 120%

Biostenix Sensi Oil за подобряване на слуха

Слушането е един от най-важните сензорни органи в човешкото тяло. Благодарение на доброто ухо можем да общуваме с други хора, да получаваме различна информация, да се наслаждаваме на музика или да чуем птича песен. В нашата младост слухът ни е много добър и смятаме, че винаги ще бъде така. Но на определена възраст има проблеми, които могат драстично да повлияят на нашето здраве.

Шум в ушите (шум в ушите) е нарушение на слуховата система, което се дължи на определени фактори и може да се превърне в истински проблем за вас. Има редица причини в медицината, които могат да предизвикат развитието на този проблем. Днес бихме искали да Ви информираме за основните причини и методи за лечение на тинитус.

Нека започнем да разбираме защо се случва това заболяване? Тя може да бъде причинена от инфекциозни лезии, увреждане на средното ухо или вродени аномалии. Причината за звънене или звънене в ушите може също да стане серни пробки, които се появяват при липса на нормална хигиена на ушния канал. Наред с други неща се наблюдават промени в сърдечно-съдовата система като остеохондроза, склероза, атеросклероза и много други.

Очевидно е, че искате да разрешите проблема с шума на ушите възможно най-скоро, защото това чувство не ви позволява да живеете, работите или да спите нормално. Ако имате подобни симптоми, трябва винаги да посещавате лекар и да поставите подходяща диагноза.

Как да лекува шум в ушите? За лечение на това заболяване се използва комплексно лечение. Напоследък голям брой положителни отзиви от лекари получиха хранителна добавка Biostenix Sensi Oil с хранителна добавка за подобряване на слуха.

 Какво представлява Biostenix Sensi Oil?

Biostenix Sensi Oil за шум в ушите е естествен продукт, разработен с помощта на американски и европейски учени. Патентованата формула за производство, която е уникална в света, е един от най-ефективните методи за превенция и лечение на тинитус и свързаните с него слухови заболявания. Продуктът успешно е преминал научните изследвания в няколко изследователски университета, доказал е способността си да подобрява работата на мозъка, както и да подобрява паметта. Biostenix Sensi Oil таблетки за шум в ушите имат уникален механизъм на действие, който помага да се постигне добър резултат:

 • премахване на шума в ушите и външния шум със 100%;
 • Подобряване на слуха с 85%;
 • Увеличаване на работата на мозъка с 90%;
 • Подобрена памет с 150%;
 • Подобряване на концентрацията с 150%.

В допълнение, много участници в експеримента съобщават, че използването на Biostenix Sensi Oil преди и след значително подобрява общото здраве, премахва главоболието и нормализира съня. Най-важното е, че тази хранителна добавка няма противопоказания или странични ефекти. Може да се използва независимо от пола или възрастта на пациента.

Biostenix Sensi Oil Съставки — Това са абсолютно естествени и полезни витамини, растителни екстракти и минерали, които са необходими за нормалното функциониране на мозъка и всички вътрешни органи. Продуктът е разработен за облекчаване на слуховата система, възстановяване на чуваемостта и предпазване от неприятния шум на ушите. След първите дни на употреба се наблюдава полезно действие.

 Biostenix Sensi Oil — Как работи?

Biostenix Sensi Oil в България е уникален продукт. който няма аналози или конкуренти. Всяка капсула съдържа максималната концентрация на полезни витамини и агенти, от които тялото се нуждае, за да се бори с шум в ушите.След като започнете да приемате тези капсули, има незабавно подобрение на слуха, дразнещ тинитус и други неприятни симптоми на болестта изчезват. Тази хранителна добавка успешно е преминала сертификация в много международни организации и отговаря на стандартите за ДПП. Капсулите имат удобна форма и размер, така че лесно можете да преглъщате с вода. Предимствата на този продукт са на хенд Хенд — единица измерения дълги в английската система мер.

 Biostenix Sensi Oil - Как работи

За да започнете, трябва да кажете, че добавката се продава без рецепта, така че не е нужно да търсите Biostenix Sensi Oil в аптеката. Оригиналният продукт се произвежда само в една производствена линия и се доставя в много европейски страни по предварителна заявка.

Цената на Biostenix Sensi Oil е няколко пъти по-ниска в сравнение с други лекарства или методи за лечение на тинитус. В същото време те облекчават симптомите на заболяването и могат да се върнат към нормалното за няколко дни. Сравнете цената на този продукт със слуховия апарат и ще видите голяма разлика.

В състава няма ГМО или вредни примеси. В основата на съдържанието на капсулите са полезни минерали — магнезий, цинк. Калций, витамини и растителни екстракти. След много прегледи на Biostenix Sensi Oil, продуктът не причинява странични ефекти, алергии или други проблеми. Получавате стабилен резултат и почти веднага се отървете от проблема.

Къде можете да си купите Biostenix Sensi Oil днес? За да спестите време, препоръчваме да използвате официалния уебсайт на продавача. Има пълен списък на цялата информация за продукта: описание, цена, ръководство, снимка, ревюта, доставка.

 купите Biostenix Sensi Oil

Състав на Biostenix

Макрокомпонентната формула за възстановяване на слуха включва:

 • масло от сладък бадем. Маслото, съдържащо витамини А, D3 и Е, последователно поддържа естествените процеси, протичащи в клетките. Подхранва ги отвътре и осигурява отварянето на ушния канал. Загрява само топлината на тялото, прониква в структурата на ухото, което я прави по-малко податлива на развитието на нови слухови нарушения.
 • екстракт от карамфилово масло. Той е отличен източник на натрий, желязо и калий. Тези елементи са необходими за функционирането на натриево-калиевата помпа в клетките. Поддържа лечението на всички рани и кухини перфектно, има противогъбични и антисептични свойства, намалява подуването и възпалението. Използва се от векове в традиционната билкова медицина.
 • Екстракт от таитянски гардения. Tahitian Gardenia се използва за приготвяне на масло, наречено tiare. Това масло се пречиства и йонизира. Благодарение на това се възстановява рН-балансът във външното и средното ухо, осигурява правилното напрежение на тъпанчето.
 • Арганово масло. Подобрява кръвообращението, предпазва интериора от изсъхване. Той е добър строителен материал, осигуряващ богатство от ненаситени омега-6 и омега-3 мастни киселини.

Как действа Biostenix?

Biostenix работи на принципа на стимулиране на клетките на молекулярно ниво, като им осигурява „гориво“, благодарение на което те стават по-ефективни и устойчиви на увреждания.

Както всеки знае, звукът е вълна. Тази вълна причинява вибрации на тъпанчето в човешкото ухо. Въпреки това, както всеки друг тип вълна, той може също да причини повреда. Можете да го сравните с пневматичен чук върху доста дебел слой стомана. Чукът не трябва да уврежда стоманата — тя е твърде слаба — но ако работи непрекъснато, а материалът е повреден по-рано или отслабен, възможно е прогресивно разграждане чрез продължително излагане на звукови вълни.

Biostenix укрепва и запечатва клетъчните връзки. В резултат на този процес те са по-трайни. Естественият екстракт от ориенталски масла стимулира клетките бързо да заменят мъртвите или увредените и допълнително осигуряват подходяща хидратация и стабилизиране на рН на вътрешността на ухото — те могат да бъдат нарушени за хора със загуба на слуха или такива, които използват често или постоянно слушалки.

Проучванията показват, че Biostenix подобрява функционирането на органа за слуха още след първите 14 дни от първоначалното приложение.

Leave a Reply

Your email address will not be published.